Hyresavtal klubblokal

Här hittar du hyresavtalet.

Du som andelsägare/medlem har möjlighet att hyra klubblokalen i vårt fina klubbhus, t.ex. för bröllop, bemärkelsedag eller annan privat tillställning.

Klubblokalen är välutrustad med fullständiga kuvert, spis, ugn, mikro, kaffekokare m.m. samt en professionell diskmaskin som diskar torrt på 16 minuter. Kylar, frys samt allt som behövs för en lyckad tillställning finns. Det mesta i köksgeråd finns, tycker du att något saknas eller om något går sönder får du gärna själv komplettera, eller meddela klubbhusansvarig.

Kravet för att få hyra lokalen, som är lämpad för upp till max 80 personer, är att du är ANDELSÄGARE/MEDLEM i Enens Båtägares Ekonomiska Förening. Du som medlem skall även själv deltaga i evenemanget. (De som hyr sin båtplats har således inte möjlighet att boka klubblokalen)

Enligt styrelsebeslut 17/1 -22 är det inte tillåtet för medlem/andelsägare att hyra klubblokalen för att  arrangera / deltaga i verksamhet för annan extern förening.

OBS! Den som hyr lokalen hyr bara samlingslokalen och köket. Toaletter, duschar, det lilla “fikarummet” med soffgrupp och verkstaden är ALLTID tillgängliga för medlemmarna, även när festlokalen är uthyrd, så ytterdörren får inte låsas med nyckel.

Lokalen kan hyras dagtid eller kvällstid. Tre tidsalternativ för bokning finns i nuläget:

  • Upp till 6 timmar: Pris 600:-
  • Upp till 24 timmar: Pris 1.700:-
  • Upp till 48 timmar: Pris 3.000:-

Inom ovan angivna tider skall:

  1. Lokalen förberedas
  2. Arrangemanget genomföras
  3. Lokalen skall vara städad och återställd.

De dagar föreningen har sjösättning & upptagning eller annat evenemang i föreningens regi är klubbhuset reserverat för föreningens aktiviteter.

Vill du boka klubblokalen, titta först i Kalendern här på hemsidan för att se om den är ledig vid det tänkta tillfället. Kontakta sedan klubbhusansvarig via mail eller telefon för att boka. Kontaktuppgifter finns på sidan för kontakter till styrelsen.

Föreningen är mån om goda relationer med våra grannar i området. God hänsyn skall visas när du hyr lokalen för att undvika onödiga störningar. Observera att efter klockan 01.00 ska det vara tyst.

Ansvarig för denna websida: -Ansvarig Hamngården