Hoppa till innehåll

Priser, hyresavtal, m.m. för klubblokalen

Här hittar du hyresavtalet.

Du som andelsägare/medlem har möjlighet att hyra klubblokalen i vårt fina klubbhus, t.ex. för bröllop, bemärkelsedag eller annan privat tillställning.

Klubblokalen är välutrustad med fullständiga kuvert, spis, ugn, mikro, kaffekokare m.m. samt en professionell diskmaskin som diskar torrt på 16 minuter. Kylar, frys samt allt som behövs för en lyckad tillställning finns. Det mesta i köksgeråd finns, tycker du att något saknas eller om något går sönder får du gärna själv komplettera, eller meddela klubbhusansvarig. Ljudanläggning får du som hyr ombesörja själv. Det finns WIFI i klubblokalen. Password till WIFI meddelas på begäran till de som hyr klubblokalen. Lokalen är utrustad med 7 runda bord och ca 12 rektangulära bord. Stolar till ca 80 personer finns.

Kravet för att få hyra lokalen, som är lämpad för upp till max 80 personer, är att du är ANDELSÄGARE/MEDLEM i Enens Båtägares Ekonomiska Förening. Du som medlem skall även själv alltid deltaga i hela evenemanget. (De som hyr sin båtplats har således inte möjlighet att boka klubblokalen)

Enligt styrelsebeslut 17/1 -22 är det inte tillåtet för medlem/andelsägare att hyra klubblokalen för att  arrangera / deltaga i verksamhet för annan extern förening.

OBS! Den som hyr lokalen hyr bara samlingslokalen,, köket och terrassen. Toaletter, duschar, det lilla “fikarummet” med soffgrupp och verkstaden är ALLTID tillgängliga för medlemmarna, även när festlokalen är uthyrd, så ytterdörren får inte låsas med nyckel. Hamnplanen får inte nyttjas till annat än parkering i mån av plats.

Se separat text om parkering. Lokalen kan hyras dagtid eller kvällstid. Tre tidsalternativ för bokning finns i nuläget: Priserna, inklusive moms. Lokalhyra fastställdes 2024-03-15.

  • Maximalt 6 timmar: Pris 600:-
  • Maximalt 24 timmar: Pris 1.700:-
  • Maximalt 48 timmar: Pris 3200:-

Inom ovan angivna tider skall:

  1. Lokalen förberedas
  2. Arrangemanget genomföras
  3. Lokalen skall vara städad och återställd.

Parkering för dina gäster när du hyr klubblokalen:

  • Sommartid kan dina gäster parkera på hamnplanen i mån av plats. Du som hyrestagare ansvarar för att släppa in dina gäster på hamnplan med din nyckelbricka. Om det är så att bommen behöver vara öppen under en kort stund för att släppa in gäster, tala med klubbhusansvarig så förklarar han/hon hur man gör. Om det är brist på P-platser på hamnplan så kan dina gäster parkera på den stora gräsplanen på vänster sida av backen ned mot hamnen
  • Vintertid när hamnplanen är full av uppställda båtar rekommenderar vi att dina gäster parkerar på den stora gräsplanen på vänster sida av backen ned mot hamnen.
  • Det är parkeringsförbud på gatan i anslutning till klubbhuset & badplatsen. Det är viktigt att respektera detta.

De dagar föreningen har sjösättning & upptagning eller annat evenemang i föreningens regi är klubbhuset reserverat för föreningens aktiviteter.

Vill du boka klubblokalen, titta först i Kalendern här på hemsidan för att se om den är ledig vid det tänkta tillfället. Kontakta sedan klubbhusansvarig via mail för att boka: hamngarden@enenhamn.se

Föreningen är mån om goda relationer med våra grannar i området. God hänsyn skall visas när du hyr lokalen för att undvika onödiga störningar. Observera att efter klockan 01.00 ska det vara tyst.

Ansvarig för denna websida: -Ansvarig Hamngården (uppdaterad 30/5 2023)