Hoppa till innehåll

Klubbgården

Klubbhuset

Alla medlemmar och hyrestagare har fri tillgång till hamngården för att fika, laga lunch/middag, grilla på altanen en skön kväll eller för trevlig samvaro med andra medlemmar. Medlemmarna har även möjlighet att använda verkstaden till enklare reparationer och att hyra festlokalen i vårt fina klubbhus, t.ex. för bröllop, bemärkelsedag eller annan privat fest. Här finner du prislista, hyresavtal samt övriga villkor.

Lokalen är välutrustad med fullständiga kuvert, spis, ugn, mikro, kaffekokare m.m. samt en professionell diskmaskin som diskar torrt på 8 minuter. Kylar, frys samt allt som behövs för en lyckad fest finns. Det mesta i köksgeråd finns. tycker du att något saknas eller om något går sönder får du gärna själv komplettera, eller meddela klubbhusansvarig.

Lokalen är lättillgänglig även för den som är rörelsehindrad och handikapptoalett finns.

Klubbhuset är till för alla, och det är vi medlemmar själva som städar och håller lokalen fräsch och trevlig. Tänk på klubbhuset som ditt extra vardagsrum och gör därför rent efter dig (eller hjälp till om du ser att någon annan medlem ”glömt” göra rent efter sig), så att vi behåller trivseln. Vi äger och sköter om vår egendom i hamnen gemensamt!

Det brukar finnas kaffe i en kaffeburk som du får använda – sätt gärna på en hel kanna, för det är säkert någon annan som vill ha också.

När du lämnar lokalen – kolla om du behöver släcka och låsa efter dig elle rom det finns någon annan kvar som kommer att göra det.

Hyra festlokalen

Kravet för att få hyra lokalen, som är lämpad för 80 personer, är att du är medlem i Enens Båtägares Ekonomiska Förening.

OBS! Den som hyr lokalen hyr bara festdelen och köket. Toaletter, duschar och verkstad är ALLTID tillgängliga för medlemmarna, även när festlokalen är uthyrd, så ytterdörren får inte låsas med nyckel.

Lokalen kan hyras dagtid eller kvällstid:

Kvällstid:
Fredag från kl. 17.00 till nästföljande dag 12.00
Lördag frå Kl 15.00 till nästföljade dag 12.00
Hel helg: Fredag kl. 17.00 – Söndag kl. 12.00

Observera att efter 01.00 ska det vara tyst.