Hoppa till innehåll

Bokningsförfrågan festlokal

I Kalendern på startsidan kan du se om den dag du tänkt dig redan är bokad.

Boka lokalen gör du genom att kontakta vår klubbhusvärd, se Styrelse.

Alla medlemmar  och hyrestagare har fri tillgång till hamngården för att fika, grilla på altanen en skön kväll, eller att använda verkstaden till enklare reparationer. Medlemmar har även möjlighet att hyra festlokalen i vårt fina klubbhus, t.ex. för bröllop, bemärkelsedag eller annan privat fest.

Kravet för att få hyra lokalen, som är lämpad för 80 personer, är att du är andelsägare och medlem i Enens Båtägares Ekonomiska Förening.

  • Lokalen är välutrustad. Fullständiga kuvert. Bl.a. finns i köket professionell diskmaskin som diskar torrt på 8 minuter. Kylar, frys samt allt som behövs för en lyckad fest. För den spelglade gästen finns ett piano – till andra gästers förnöjelse.
  • Lokalen är lättillgänglig även för den som är rörelsehindrad inkl. handikapptoalett. Gratis parkering på hamnplanen.
  • Varma sköna ljumma sommarkvällar erbjuds även en altan med bord och bänkar.
  • Ta vara på tillfället att hyra vår fina festlokal – du som är medlem. Kostnad för detta finns i prislistan. Kontaktansvarig finns under fliken Kontakt.

OBS! När du hyr lokalen hyr du bara festdelen och köket. Toaletter, duschar och verkstad är ALLTID tillgängliga för medlemmarna, även när festlokalen är uthyrd, så ytterdörren får inte låsas med nyckel.

Lokalen kan hyras för ett eller flera dygn, eller för del av dag.

Vanligtvis hyrs lokalen från 15:00 till 12:00 nästföljande dag.

Fredag från kl. 17.00 till nästföljande dag 12.00

Observera att efter 24.00 ska det vara tyst.