Skrotningsbidrag 2-taktare

Skrotar du din 2-taktare med förgasare erbjuder Länsstyrelsen Halland ett bidrag om 2 000 Kr (< 50 Hk) eller 4000 Kr (>50 Hk). Är du intresserad så kontakta miljöansvarig, Anders Lorén (Anders.loren@ri.se)  innan  31 december för mer info.  

KLUBBKVÄLL 14:E NOV. KL 19.

Eventkommittén inbjuder till en trevlig kväll med ärtsoppa och tillbehör.

Ta med familjen och kompisen. Pilsner/dricka och punsch finns till självkostnadspris för de som vill ha.

Inger Meier från Erlandsson Brygga visar oss om splitsning, knopar och annat kul med tåg… hon är Sveriges bästa på detta!!!

 

Missa inte detta tillfälle att träffas med ett fint gemyt. Meddela att
ni kommer på vändande mail eller till Lars-Olof Lindqvist.
festkommitte@enenhamn.se

 

Välkomna

 

Sjösättningsrampen

Pga den hårda vinden så är tältet över spolplattan surrat med ett spännband som blockerar vägen till sjösättningsrampen. Vill man använda rampen så går det bra att tillfälligt lossa på spännbandet. 

 

Kontakt för frågor etc. Anders Lorén, RISE AB 0727-10 53 05 anders.loren@ri.se 

 

 

Hamnen experimentplats under perioden 21 Oktober tom 21 November

Delar av hamnen, främst spolplattan, kommer vara experimentplats under perioden 21 Oktober tom 21 November. RISE AB håller i arbetet och är tacksamma för medlemmarnas förståelse och tillika stora intresse. Se tidigare utskick för mer information eller kontakta Anders Loren, miljöansvarig, om ni har frågor.

Dieselläckage från båt på utsidan av Brygga D

Någon av de dieseldrivna båtarna på utsidan brygga D lägger ut bränsle i hamnen. Sannolikt från kölsvinet i kombination med länspump. Se över ditt bränslesystem och hämta om ni behöver en kölsvinskorv inne, brevid vaktkuren. Den och utlagd oljelänska bjuder övriga andelsägare på. Lycka till med felsökningen.
 
Anders Loren -miljöansvarig.

Hälsningar Anders Lorén